Over deze Website

“Johannes 3:19 Het oordeel komt tot stand doordat het licht in de wereld is gekomen, maar de mensen hebben de voorkeur gegeven aan de duisternis. Dat komt omdat zij slechte dingen hebben gedaan.

Licht van de Waarheid is een nieuw inspirerend onafhankelijk media platform en journalistiek dat uitdagend en uitsprekend is met een tegengeluid om taboes te verbreken en nieuwe grenzen te verkennen.

Ik zelf bestond al langer op sociale media onder het twitter account: TruthExposer010

Ik ben een onafhankelijke onderzoeker, diepzinnige bewuste kritische denker, filosoof, journalist en video producer. Ik doe dit voor mijn hobby en om andere mensen meer bewust te maken. Ik heb professionele video en geluidsapparatuur. Bij montage van de video’s maak ik gebruik van de open source video editor ‘Kdenlive‘.

Door middel van donaties van sponsors en donateurs kunnen u mij persoonlijk opdrachten geven om verschillende locaties te bezoeken door mijn reiskosten te vergoeden. Voor idee’en en opdrachten kunnen u mij het beste e-mailen op: info@lichtwaarheid.nl

Mijn gear bestaat uit de Sony FDR-AX100E handycam 4K videorecorder (heeft infrarood functie voor nacht opnames), Canon EOS M50 4K systeemcamera, Rode VideoMicro microfoon, Vanguard Alta Pro 264 AT statief met SBH-100 balhoofd, Neewer Camera Video Cage, Neewer 160-SMD LED Lamp, 20-LED Array Infrarood Schijnwerper, Timbrecod DC-80 7 inch 4K camera field monitor. Plus extra batterijen, 2 infrarood zaklampen en verschillende accessoires.

Licht van de Waarheid